Fotografije sa otvaranja izložbe polaznika ”Slikarskog studija” Centra za kulturu Novi Zagreb u ponedjeljak, 22. travnja 2024.

Postav izložbe je na katu Centra za kulturu Novi Zagreb. Izloženi su radovi polaznika dvije likovne grupe za odrasle u terminima ponedjeljkom i četvrtkom.
Izložba se može razgledati do 28. lipnja 2024.

Polaznici radionice ”Slikarskog studija” Centra za kulturu Novi Zagreb predstavili su svoje radove na kojima su marljivo radili kroz održane satove. Uz sjajan odaziv posjetitelja, njihovu podršku i pozitivne kritike  polaznici su sa osmijehom na licu i puni motivacije za daljnji rad bili iznimno sretni prilikom prezentacije svojih djela. Veselimo se njihovim novim radovima!

Izlažu: Anđa Barišić, Tamara Bing, Ana Marija Borić, Mario Cvitaš, Dora Čivrag, Jadranka Herceg, Dragica Hobolić Suć, Mirjana Hribar, Nena Krvavac, Šimun Kudra, Suzana Andrlon Radojković, Hana Omrčen, Ljubica Pulišelić Čarić, Luka Savić.


Suzana Andrlon Radojković


Andja Barišić


Ljubica Pulišelić Čarić

 


Mirjana Hribar

 


Luka Savić

 


Dora Čivrag

 


Nevena Krvavac

 


Jadranka Herceg

 


Tamara Bing

 


Dragica Hobolić Suć

 


Ana Marija Borić

 


Mario Cvitaš

 


Hana Omrčen

O radionici Slikarski studio:
Slikarski studio je radionica namijenjena srednjoškolskoj dobi i odraslima, održava se u dvije grupe, ponedjeljkom i četvrtkom. Program radionice je edukativan: savladavanje osnova likovnog jezika i upoznavanje s likovnom teorijom. Osim likovnih zadataka koji su dio programa radionice, polaznici odabiru i teme prema svojim interesima i likovnom senzibilitetu. Također, polaznici posjećuju izložbe u Galeriji Vladimir Bužančić i upoznaju se sa suvremenim umjetničkim praksama.

Voditeljica i autorica programa likovne radionice Slikarski studio: Marta Živičnjak, mag.educ.art.

Voditeljica programa likovnih djelatnosti Centra za kulturu Novi Zagreb: Vesna Šantak, mag.art., viša stručna suradnica, voditeljica Galerije Vladimir Bužančić

Program su financijski podržali Gradski ured za kulturu i civilno društvo Grada Zagreba i Ministarstvo kulture i medija