11.12.2019

Radionica je namijenjena svima koji žele biti apsolutni gospodari svog života.
http://coachingflow.com/blog/portfolio/kljucevi-uspjeha/

Što to znači?

Da KLJUČEVI USPJEHA su u vašim rukama, ni u čijim drugim.
Možete voziti svoj auto po zahtjevima i željama suvozača.
Do kada?
Njegove ili njezine želje i potrebe su različite od vaših, njegove ili njezine perciptivne mogućnosti su različite od vaših. Pokušajte s nekim pogledati isti film ili pročitati istu knjigu, reakcije, kritike su kao nebo i zemlja.
Dokle ćete dozvoliti da netko drugi upravlja vašim autom kojim vozite kroz svoj život? Preuzmite već jednom komande i krenite.
Vjerujete mi, ako i pogriješite ulicu ili smjer nećete bar nikoga zato moći kriviti, a naučit ćete putem mnogo više i moći sagledati koja trasa je momentalno najsigurnija za vaš napredak.

Radionicu možete posjetiti u prostorima Centra za kulturu Novi Zagreb, Trg Narodne zaštite 2, Remetinečki gaj, parkiralište kod policije i pošte, parkiranje besplatno

Srijeda 11.12.2019. s početkom u 18 sati

Radionica se sastoji od rada na neurlogičnim razinama koje nam otkrivaju što je točno u našim rukama i na što možemo utjecati, te tako otkriti koji su to naši KLJUČEVI USPJEHA.

Radionica u vrijednosti od 300 kuna za vas je dostupna po cijeni od 100 kuna, jer akcijom prikupljenih sredstava donirat ćemo jednu obitelj u potrebi i tako osigurati i njima kao i vama poklon u prosincu.

Posjetite stranicu i ispunite obrazac za prijavu
http://bit.ly/2W5RBwR

Autor radionice:

Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP practitioner / Theta healing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher