BRUNO CRNEČKI – JAZZ TRIO

Galerija Centra
Program:

Blue Bossa / K. D. McKinley
Sunny / B. Hebb
Autumn Leaves / J. Cosma
Tico -Tico / C.Wolcott & Z. de Abreu
So What / M. Davis
The Girl From Ipanema / A. C. Jobim
Tequila / C. Rio
El Cumbanchero / R.Hernandez
Blue Moon / R. Rodgers & L. Hart
Mack The Knife / K . Weill
In The Mood / J. Garland
Sweet Georgia Brown / B. Bernie & K. Casey & M. Pinkard

22.rujan.2011 u 20:00 sati

Ulaz na koncert je besplatan.

 

O izvođaču:

Bruno Crnečki – solo gitara

Rođen je u Zagrebu. Studirao je klasičnu gitaru (instrumentalna pedagogija) na Joseph Haydn konzervatoriju u Eisenstadtu u Austriji gdje je i diplomirao u klasi mag. Maxa Hrasea, pročelnika gitarističkog odjela. U jazz glazbi također ostvaruje zapažena gitaristička djelovanja i nastupe za koje dobiva odlične kritike stručnjaka kao i brojne zahvale za sudjelovanja u programima. Snimio je i nekoliko CD-a. U pedagoškom radu djeluje kao voditelj nastave gitarističkog programa u ..Gitarisimu..- modernom učilištu mladih gitarista.
Igor Horvat – bas gitara

Rođen je u Zagrebu. Studirao je klasičnu gitaru (smjer instrumentalna pedagogija) na «Universität fűr Musik und darstellende Kunst» u Grazu gdje je i magistrirao u klasi mag.art. Ortrud Posedu. Uz klasičnu gitaru usavršava i sviranje jazz gitare u Austriji u klasi mag.art. Martina Wiederhofera. Dulji niz godina bavi se pedagoškim radom.

 

Hrvoje Kosovec – ritam gitara

Rođen je u Zagrebu. Završio je osnovnu glazbenu školu Milke Trnine, smjer klasična gitara, nakon čega se samostalno educira u sviranju bas-gitare te stječe glazbeno iskustvo svirajući u raznim sastavima, okušavajući se u različitim glazbenim stilovima (pop, rock, jazz). U jazz glazbi se usavršava pohađajući jazz seminare te ostvaruje zapažene nastupe svirajući u triu Brune Crnečkog.