Centar za kulturu Novi Zagreb organizira

FAŠNIK U NOVOM RUHU

Subota, 13.2.2021. u 11 sati

 

Iako smo tradicionalno navikli raditi veliki fašnik s povorkom u Novom Zagrebu, ne predajemo se olako i nastavljamo slaviti!

Rado bismo vas opet vidjeli maskirane s rekvizitima u rukama kako tjerate ovu zimu i koronu, ali smo zato pripremili drugačiji fašnik – FAŠNIK U NOVOM RUHU!

Imamo mali natječaj odnosno izbor najboljeg dječjeg crteža! I super dječju predstavu u našem Centru!

Kako sudjelovati?

Djeca na papir crtaju maske po svom izboru; maske koje bi rado nosili ili vidjeli na drugima da su fašničke okolnosti normalne. Zatim, roditelji mobitelom fotkaju gotov crtež svojeg djeteta i šalju ga kao prilog e-mailom na: marketing@czk-novi-zagreb.hr .

U predmetu maila staviti „Fašnik u novom ruhu-natječaj“. Ne zaboravite nam ostaviti kontakt podatke radi brže komunikacije s najboljim crtačima.

Stručni žiri Centra za kulturu Novi Zagreb izabrat će 25 najboljih crteža maski, a svaki će dobiti 1 ulaznicu za dječju predstavu i zapakiranu „krafnu za doma“.

Crteže na mail šaljite zaključno s četvrtkom 11.2.

Odabir najboljih crteža bit će tijekom petka 12.2.

Najbolje nagrađujemo dječjom predstavom Margarete Peršić „Pričom te zovem“ koja će se održati u subotu 13.2.2021. u 11 sati u Velikoj dvorani Centra za kulturu Novi Zagreb.

Centar za kulturu Novi Zagreb, pridržavajući  se svih važećih epidemioloških mjera i preporuka, omogućit će vam siguran boravak u kazalištu.

Preporuka je da se na natječaj prijave djeca koja mogu samostalno pratiti program (dječju predstavu) kako odrasli ne bi drugoj djeci zauzeli mjesto u dvorani budući da je ograničenje zbog epidemioloških mjera na 25 posjetitelja.

fašnik u novom ruhu