Nastavljamo s novom sezonom predstava u Centru za kulturu Novi Zagreb i dovodimo Kazalište Budilicu koji nam izvode predstavu „Čovječuljak Snovuljak“!

“Čovječuljak Snovuljak svake noći za punog mjeseca sjeda u čun. S planeta Ha-ha-he-ha uzme limenu kantu punu smijeha. S planeta Volišmeti nagrabi dvije velike vreće ljubavi. S planeta Sigurniča uzme prstohvat sigurnosnog praha…”
Priča Čovječuljak Snovuljak, autorice Ivane Guljašević, je vesela i zabavna priča koja umiruje i unosi toplinu u srca djece. Vesele pjesme koje nose poruku kako se osjećati sigurnijim i hrabrijim i tko sve djeci svakodnevno u tome može pomoći oplemenila je Maja Rogić.

Kroz priču nas vodi zabavni glumac i glazbenik Martin Ladika.

Uz zanimljivu i veselo oslikanu i izrađenu scenu, koju su izradila djeca, te iste takve lutke posebno iznenađenje djeci predstavlja transformacija lutke u glumca. Tijekom cijele predstave naglasak je na interakciji glumca i djece u kojoj zajedno na opušten i zabavan način razrađuju poruku priče.

Kostime, lutke, režiju napravila Daniela Totić.

Komentar nakon predstave:
“Predstava je iza nas, no osjećaji koje je oživio Čovječuljak Snovuljak ispunjavaju naše dane i potiču na traženje sreće i zadovoljstva u svakom trenutku…a osjećaj sigurnosti, tako bitan djeci – poučio nas je Čovječuljak Snovuljak – poput čarobnog praha, daruju nam roditelji kod kuće i odgojiteljice u vrtiću…koliko radosti”

Link za video slikovnicu:

Predstava će se održati u Velikoj dvorani Centra za kulturu Novi Zagreb u 11 sati, a trajat će 45 minuta.

Cijena ulaznice: 25 kn (mlađi od 2 godine besplatno). (3,32 EUR, Tečaj konverzije 7.53450)

Ulaznice su u prodaji radnim danima do 15 sati od 2.studenog u sobi br 19 (podrum) uz prethodnu najavu na telefon 0992143227.

Na dan predstave dostupne su na blagajni (prizemlje) od 10 sati.

Vidimo se u subotu u Velikoj dvorani CZK Novi Zagreb!

Program je podržan od Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo