Dragi svi,
uvodimo vaše najmlađe (i vas) u 2020. godinu hit-predstavom Scene Gorica – GOSPOĐICA NEĆU!

Mala je Mina na prvi pogled obična sedmogodišnjakinja. Eh, ali imamo mali problem: malo je svojeglava i tvrdoglava sa svojim prkosnim NEĆU! Najdraža joj riječ nije nimalo milozvučna njezinim najbližima i prijateljima, zbog čega oni njoj uskoro počinju govoriti NEĆU. Mislite li da joj se to svidjelo? Ne! Mala nam je Mina ostala tužna i nesretna te krenula u potragu za srećom i prijateljima. Mina prolazi kroz snoviti cirkus i uz pomoć Slona i Pingvina nekako prestaje govoriti neću i počinje govoriti “hoću”.

Predstava “Gospođica Neću” svoju malu publiku uči što se sve događa ako tvrdoglavo odbijaju i što se prihvaćanjem mijenja na bolje. Predstava je mali edukativni priručnik za roditelje, knjiga “prve pomoći” pri rješavanju problema u svakodnevnim razmiricama djece i roditelja.

U spoju glume i lutkarstva, ljudi i životinja uživat će najmlađi, ali i odrasli koji će naučiti kako lakše doskočiti dječjem prkosu.

Predstava u režiji Lea Vukelića nastala je prema predlošku Sunčane Škrinjarić, a igraju je Karmen Sunčana Lovrić, Lidija Kraljić i Lovro Ivanković.

Gospođica Neću održat će se u subotu, 18. siječnja 2019. u 11 sati. Predstava je namijenjena djeci 4-10 godina, a traje 40 minuta.

Cijena ulaznice iznosi 25 kuna, a mlađi od dvije godine gledaju je besplatno. Ulaznice se prodaju radnim danom 9-15 u sobi 19 (podrum). Na dan predstave možete ih kupiti na blagajni od 10 sati.
Na našoj smo Facebook stranici pripremili i nagradni natječaj u kojem dijelimo 2×2 ulaznice!