Pozivamo

Književni hit “Nemaš pojma, Grizlijane!” spisateljice Ane Đokić-Pongrašić pretvoren je u mjuzikl o razmaženom i nespretnom medvjediću kojeg je cijeli život hranila mama.

Priča prikazuje s kakvim se sve problemima susreću mališani pri polasku u školu, kada moraju postati samostalniji i prihvatiti odgovornost. Grizlijan bi radije ostao kod kuće na brizi roditeljima.

Tako je i naš medo Grizlijan napokon došao u dob kada mama i tata ne mogu više sve raditi za njega. Mama Grizlijanu pokazuje da mora sam stasati u svijetu, a kako je medo u pitanju, to znači i uloviti svoj ručak. Grizlijan upravo to i radi – pokušava se snaći, odnosno sam pronaći nešto za papati. Pokušao je sam uhvatiti ribu, pticu ili možda ukrasti pokoje jaje, ali nije mu ništa polazilo za rukom. Ipak u susretima s Krokodilicom,Vranom,Ribom,Lisicom i Krijesnicama dolazi do novih životnih spoznaja i sve se mijenja…

Redatelj…………………………………………..Ivana Peroš
Scenografija………………………………………Irena Kraljić
Kostimografija……………………………………Emina Kušan
Skladatelj…………………………………………Igor Karlić
Producent…………………………………………Mirta Zečević

Glumci
Mirko Ilibašić…………………………….Medo Grizlijan
Monika Berberović………………………Mama Grizli/Krokodilica/Koka/Krijesnice
Lidija Kraljić……………………………….Vrana/Riba/Lisica/Krijesnice

Predstava je namijenjena djeci 4-10 godina starosti, a održat će se
Predstava će se održati 14. ožujka 2020. u 11 sati.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna možete kupiti radnim danom u podrumu Centra (soba 19) 9-15 sati, a u subotu prije predstave od 10 sati.

Za vas smo pripremili i nagradni natječaj na početnoj FB stranici gdje dijelimo 2×2 ulaznice!