CZKNZ predstavlja: ‘Ježeva kućica’ – KD Smješko
Subota, 10. veljače 2024.,11 sati
Velika dvorana CZKNZ

Po šumi, širom, bez staze, puta,
Ježurka Ježić povazdan luta!

FB event –> Predstava za djecu: Ježeva kućica

O PREDSTAVI:
KD Smješko pripremilo je za svu djecu predškolskog i nižeg školskog uzrasta predstavu o Ježurki Ježiću, slavnome lovcu, prema svima poznatom tekstu Branka Ćopića: ‘Ježeva kućica’.
Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna glazba iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Originalni tekst, sjajni glumci i lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati. Na lak, igriv način djeca zajedno s poznatim likovima odlaze u svijet šume koja nije samo ispričana priča, ona je i puna korisnih savjeta o dobroti, o ljubavi prema svom domu, tako da uz zabavu djeca upoznaju svijet kazališta i književnosti na neposredan način.

“Vedra, zabavna, ali i poučna predstava Ježeva kućica oduševila je klince. Ozarena lica, osmjesi razvučeni od uha do uha, pjesma na usnama i glasan pljesak najbolji su dokaz da je Društvo “Naša djeca” odabralo dobar način obilježavanja netom okončanog Dječjeg tjedna.”
– DND Klanjec

“Prepuna dvorana Doma kulture toplo je pozdravila glumce Dječjeg kazališta Smješko iz Zagreba, koji su u subotu u jaskanskom Domu kulture izveli predstavu ‘Ježeva kućica’ Branka Ćopića. Vrlo dinamična predstava s puno songova oduševila je i male i velike gledatelje koji su dvoranu Doma kulture ispunili do posljednjeg mjesta.”
– CZK Jastrebarsko

Prema istoimenoj knjizi Branka Ćopića
Redateljica: Tea Gjergjizi
Scena, lutke i kostimi: Gordana Krebelj
Glazba: Hrvoje Hegedušić
Korepetitor: Ljerka Šemeš

Glume:
Maja Kovač
Mirta Zečević
Helena Kalinić
Hrvoje Zalar
Danijel Radečić

Trajanje: 45 min
Dob: 3+
Cijena ulaznice: 4 EUR

Ulaznice možete kupiti kod dežurnih djelatnika CZK Novi Zagreb od 2. veljače radnim danom od ponedjeljka do četvrtka od 9.00 do 20.00 sati, a u petak do 15:00 uz prethodnu najavu na tel 0992143227.

Ulaznice se u subotu, 10. veljače prodaju na blagajni sat vremena prije početka predstave, od 10 sati. Zbog velikog interesa i smanjenog broja raspoloživih mjesta molimo Vas da ulaznice nabavite na vrijeme.

Program je podržan od Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo