CZKNZ predstavlja: ‘Pufi u šumi’
Subota, 24. veljače 2024.,11 sati
Velika dvorana CZKNZ

Dobro došli u čarobni svijet dječje mašte!
Uspješno smo ušli u novu sezonu predstava u Centru za kulturu Novi Zagreb, a iduća na našem rasporedu je neodoljiva avantura pod nazivom ‘Pufi u šumi’, autorsko remek-djelo Mirte Zečević.

FB event –> Pufi u šumi

Zabava je zagarantirana u ovoj maloj mjuzikl priči koja nas vodi kroz šumu uz smiješnog Pufija, nestašnog psića koji je zalutao u potrazi za svojom djevojčicom, dok istovremeno ona traži njega. Putovanje kroz šumu donosi nam niz nezaboravnih susreta s raznovrsnim životinjama – od smiješnog Zeca, zbunjenog Vepra pa sve do važnog Vuka! Kroz razne peripetije, pjesmu i ples, Pufi će naučiti važne životne lekcije te s novim prijateljima krenuti u misiju čišćenja šume od smeća koje su ljudi ostavili. Sjajna režija Mirte Zečević upotpunjena je izvrsnim izvedbama naših talentiranih glumaca: Veronike Mach, Korane Ugrine i Filipa Lugarića. Originalni tekst, sjajni kostimi i veseli songovi samo su neki od razloga zašto ne smijete propustiti ovu čarobnu predstavu.

A to nije sve! Nakon predstave, očekuje vas i posebno iznenađenje – prilika da se fotografirate s omiljenim likovima iz predstave i ponovno proživite najdraže trenutke uz Pufija i šumsko društvo. Pripremite se za nezaboravno putovanje kroz šumu puno smijeha, pjesme, prijateljstva i iznenađenja!

Vidimo se u subotu, 24.02. u 11 sati u Velikoj dvorani Centra za kulturu Novi Zagreb!

Trajanje: 40 min
Dob: 3+
Cijena ulaznice: 4 EUR

Ulaznice možete kupiti kod dežurnih djelatnika CZK Novi Zagreb od 19. veljače radnim danom od ponedjeljka do četvrtka od 9.00 do 20.00 sati, a u petak do 15:00 sati.

Ulaznice se prodaju u subotu, 24. veljače na blagajni (prizemlje) od 10 sati.

Ulaznice je moguće kupiti isključivo gotovinom.

Program je podržan od Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo