CZKNZ predstavlja: ‘Šumska bajka’
– Teatar Snova
Subota, 23. ožujka 2024.,11 sati
Velika dvorana CZKNZ

FB event –> Predstava za djecu – Šumska bajka 

U čarobnom svijetu šume, gdje šumsko lišće šapuće svoje tajne vjetru, rađa se vesela interaktivna predstava nazvana ‘Šumska bajka’. Ova čarolija na daskama namijenjena je najmlađoj publici, s ciljem približavanja važne teme pravilnog razdvajanja otpada na način prilagođen malim srcima i razigranim dušama. Radnja se odvija na šumskom proplanku gdje se susreću Djevojčica Ana i simpatični vilenjak.

‘Šumska bajka’ vesela je interaktivna predstava nastala kako bi djeci približila tematiku pravilnog razdvajanja otpada na njima prilagođen način. Radnja predstave odvija se u šumi. Djevojčica Ana dolazi na jedan šumski proplanak gdje susreće simpatičnog vilenjaka. Kroz razgovor s vilenjakom Ana uči kako pravilno razvrstati otpad, što je to recikliranje, kompostiranje i ponovna upotreba otpada.

U interaktivnom dijelu predstave mali gledatelji naučit će jednu eko pjesmicu te će pomoći našoj Ani očistiti proplanak tako što će sami ubacivati otpad u male spremnike koji se nalaze na sceni. Kroz šaljive usporedbe i gegove te vesele autorske pjesmice, djecu će se, na vedar i nenametljiv način, poticati na potrebu očuvanja okoliša, razvijanje ekološke svijesti te ljubavi prema prirodi i domovini.

Trajanje: 40 min
Dob: 5+
Ulaznica: 4 EUR

Vidimo se u subotu, 23. ožujka u 11 sati u Velikoj dvorani Centra za kulturu Novi Zagreb. Veselimo se vašem dolasku!

Ulaznice možete kupiti kod dežurnih djelatnika CZK Novi Zagreb od 18. ožujka radnim danom od ponedjeljka do četvrtka od 9.00 do 20.00 sati, a u petak do 15:00 sati.
Ulaznice se prodaju na blagajni (prizemlje) u subotu, 23. ožujka sat vremena prije početka predstave (od 10 sati) te ih je moguće kupiti isključivo gotovinom.

Program je podržan od Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo