Pozivamo vas na izvanrednu predstavu ‘Zaljubljeni žabac’ Kazališta Budilica koja će se održati u našem prostoru, u Velikoj dvorani.

Ova čarobna predstava donosi nevjerojatnu priču o otkriću ljubavi i prijateljstva, obogaćenu šarmom i toplinom koja će dotaknuti svako srce.

FB event –> Predstava za djecu – Zaljubljeni žabac

U ovoj neobičnoj avanturi, žabac se suočava s neobjašnjivim osjećajima, ne znajući što mu se događa. No, uz pomoć mudrog zeca, otkriva da je zaljubljen! Sretan, odluči priznati svom prijatelju praščiću da je zaljubljen u bijelu patku. No, praščić ga iznenađeno podsjeti na njihove očite razlike – žabac je zelen, a patka bijela. Ipak, žabac tvrdi da boja nije bitna. Uz mnogo smijeha i toplih trenutaka, ova predstava nas uči važnoj lekciji: prijateljstvo i ljubav ne poznaju granice ni boje. Na kraju, žabac shvaća da je ljubav koju osjeća prema žabici Pjegici vrjednija od svih razlika.
Pridružite nam se na ovoj čudesnoj predstavi i s nama otkrijte snagu ljubavi i prijateljstva koje nadilaze sve prepreke.

Napomena: Predstava je napravljena po predlošku slikovnice „Zaljubljeni Žabac“ Maxa Velthuijsa i ne prati u cijelosti radnju slikovnice.

Lutke: Antun Crljen i Daniela Totić
Glazba: Toni Kottek
Glumci: Alfred Posavec, Jan Novosel i Daniela Totić

Trajanje: 35 min
Dob: 2+
Cijena ulaznice: 4 EUR

Vidimo se u subotu, 02. ožujka u 11 sati u Velikoj dvorani Centra za kulturu Novi Zagreb!
Radujemo se vašem dolasku!

Ulaznice možete kupiti kod dežurnih djelatnika CZK Novi Zagreb od 26. veljače radnim danom od ponedjeljka do četvrtka od 9.00 do 20.00 sati, a u petak do 15:00 sati..

Ulaznice se prodaju na blagajni (prizemlje) u subotu, 02. ožujka sat vremena prije početka predstave (od 10 sati) te ih je moguće kupiti isključivo gotovinom.


Program je podržan od Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo