Kazalište Budilica i Centar za kulturu Novi Zagreb novom suradnjom dovode dramatizaciju priče Grigora Viteza Razbojnik sa žutom pjegom u subotu, 30.11.2019. u 11 sati.

Sjećate se ne tako davno kada ste bili godina kao vaši najmiliji priče o dvije razigrane sjenice koje trebaju čuvati kuću dok mame nema? Sjećate li se tko ostaje bez repa usred zime jer nije slušao mamu? Ovaj svevremenski klasik nove generacije tek trebaju otkriti, a za to se pobrinulo Kazalište Budilica koje nam je početkom mjeseca donijelo hit-predstavu Pepeljuga.

U ovoj napetoj, ali zabavnoj i poučnoj priči upoznat ćemo dvije male sjenice i njihove avanture iz znatiželje koje ih dovode u opasnost. Unatoč upozorenju da ne izlaze vani one su to učinile i na taj način nešto naučile. Mama ih više nikad neće ostaviti same dok su tako male, a one će obećanje ispuniti.

Režiju, lutke, kostimografija i scenografiju potpisuje Daniela Totić, koja će zaigrati zajedno s Janom i Melisom Novosel. Koreografiju je oblikovala glumica Melisa Novosel, dok se za glazbu pobrinuo Toni Kottek.

Početak je točno u 11 sati u velikoj dvorani Centra, predstava traje 35 minuta, a cijena ulaznice je 25 kn. Predstava je namijenjena djeci dobi 3-8 godina.

Ulaznice su dostupne na blagajni neposredno prije predstave i kroz tjedan u podrumu CZK Novi Zagreb u sobi br. 19.