26. ožujka 2022. u 11 sati

Pozivamo vas na predstavu “Šašava avantura” autora Vedrana Žanka, u izvedbi kazališne skupine Šašavci!
Nakon duže stanke zbog epidemioloških mjera ponovno se družimo u našoj Velikoj dvorani, a ovaj put društvo će nam raditi magarac Roko, vjeverica Tara, lisica Liana i medvjed Borna.

Što se dogodi kad se okupe Šašavci Liana, Tara, Roko i Borna u rođendanskoj avanturi?

Važnost ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije tema je edukacijske predstave za djecu „Šašava avantura“ koja će se održati 26. ožujka u CZK Novi Zagreb, u 11 sati u Velikoj dvorani Centra za kulturu Novi Zagreb.
Riječ je zanimljivom i dinamičnom autorskom djelu koje potpisuje Vedran Žanko, ujedno i idejni kreator „Šašavaca“, šumske četvorke životinjskih prijatelja koji djecu uče o najvažnijim životnim vrijednostima. Životinjski likovi u veseloj i razigranoj atmosferi naglašavaju važnost prijateljstva koje može riješiti i najveće životne probleme. U 45 minuta predstave mališane očekuje obilje smijeha, plesa i nezaboravne avanture šumskih prijatelja, a nakon predstave i brojna iznenađenja.
Magarac Roko je smislio sjajan plan iznenađenja za prijateljicu vjevericu Taru, a u tome mu pomažu vjerni prijatelji lisica Liana i medvjed Borna. Iskusna lisica pomno je isplanirala putovanje, medvjed Borna je sjajan vozač, Roko najbolji u učenju plivanja, a Tara najbolja u pjevanju pjesmica.

Likove utjelovljuju glumci Marin Bukvić, Maja Šivak, Lucija Tandara, Robert Janđel, Marko Dumančić, Lucija Jakupčić, Matea Bardun i Martina Slakoper. Tekst i režiju potpisuju Marijana Matoković i Lidija Kraljić, dok je scenografija djelo Irene Kraljić. Za glazbu su se pobrinuli Dražen i Vedran Žanko uz glazbenu pedagoginju Ivu Bardun, a scenski pokret odradila je Tihana Strmečki.

Dođite i pogledajte, kako šašavo prijateljstvo može riješiti sve probleme i naučiti nas kako je uz prave prijatelje u životu sve lakše.

– Cijena ulaznice iznosi 25 kuna, a mlađi od dvije godine gledaju je besplatno.
– Informacije o kartama možete dobiti na br. telefona 0992143227 i preuzeti ih kroz tjedan u CZK Novi Zagreb.
Na dan predstave ulaznice možete kupiti na blagajni od 10 sati.

Broj ulaznica je ograničen.

Vidimo se u subotu u Velikoj dvorani CZK Novi Zagreb!