Priča mi se priča “Vuk i 7 kozlića” Teatra Poco Loco

(subota, 25. siječnja u 11 sati)

Tko se boji vuka još? A tko za njega ne zna još? Vaši mališani? Ma, brige nemate jer jedno od najveselijih kazališta ponovno je s nama. Priču znate: mama koza ima sedam vrijednih kozlića. Oni joj pomažu, uglavnom se slažu, a od svega najdraže im je kad smažu kupus, kelj i mrkvicu! I sve je to divno i krasno dok se u priču ne uplete jedan gladni vuk. Kad kozlići ostanu sam kod kuće, morat će biti jako mudri i slušati mamine savjete: “Ne otvarajte vrata nikome jer vuk laže k’o pas – ima crne šape i hrapav glas!”

Najbolji savjet koji vam možemo dati je: dođite u Centar za kulturu Novi Zagreb i upoznajte svih sedam kozlića i uživajte u predivnim ilustracijama Ane Kolege. Predstava je dio hvalevrijednog projekta Priča mi se priča gdje književni klasici, ali i origialna pripovijedanja djecu kroz interakciju i sudjelovanje u predstavama uče kako zavoliti pisanu riječ i postati dobri veliki ljudi.

Igraju: Maja Katić, Dunja Fajdić, Petra Težak
Redateljica: Renata Carola Gatica
Instrument: ukulele i udaraljkice (izvođači)
Animatorice: Petra Bokić i Ana Kolega

Predstava će se održati 25. siječnja 2020. u 11 sati u Velikoj dvorani Centra, traje 40 minuta, a namijenjena je djeci 3-10 godina.
Cijena ulaznice iznosi 25 kuna, a mlađi od dvije godine gledaju je besplatno.

Ulaznice se prodaju radnim danom 9-15 u sobi 19 (podrum). Na dan predstave možete ih kupiti na blagajni od 10 sati.