Za vrijeme školskih praznika dođite na „ Prazionicu“ u Centar za kulturu Novi Zagreb!

Centar za kulturu Novi Zagreb za vrijeme zimskih školskih praznika poziva svu djecu i mlade osnovnoškolskoga i srednjoškolskoga uzrasta na „ Prazionicu“- organizirane oblike provođenja slobodnog vremena. Sve će se odvijati u prostoru Centra za kulturu Novi Zagreb od 02. – 14. siječnja 2017. u vremenu od 10 – 14 sati. Pripremljene su razne radionice i igraonice, preko kompjuterskih do onih kreativnih, a djeca će se malo upoznati i s engleskim jezikom i kulturom. Sve uz stručno i kvalitetno vođenje voditeljica radionica.
PLAYFUL ENGLISH – interaktivno razvijanje osnovnih jezičnih vještina , jezični izazovi uz naglasak na upoznavanju engleske kulture. Voditeljica: Mirjana Vuković – Pavlović, prof.
KREATIVNA RADIONICA – „ Od starog novo „ reciklirani materijal uz pomoć modernih hobby art tehnika pretvaramo u ukrasne i uporabne predmete.
KOMPJUTORSKA RADIONICA – Kako / ne / koristiti društvene mreže, usvajanje pravila ponašanja na internetu i društvenim mrežama.
EDUKATIVNA RADIONICA – radionica koja je osmišljena da zainteresira djecu za sve što se dešava oko njih. A sve oko nas vezano je uz kemiju, biologiju, fiziku… Cilj je da djeca razumiju svijet oko sebe, i da se zabave.
LUDI LABOS – Voditeljica i djeca korak po korak izvode pokus koji navodi na određeno opažanje. Nakon što se dogodi reakcija i ostvari cilj pokusa rasparavljamo što se i zašto dogodilo. Djecu se potiče da razmišljaju i iznesu svoja opažanja. Voditelica na samom kraju objašnjava sve bitne činjenice vezane uz pokus. Voditeljica i autorica edukativnog programa je mr. sc. Nikolina Bošnjak dipl. ing, edukatorica i znanstvenica koja ima desetogodišnje iskustvo vođenja radionica za djecu.
IGRAONICE
PLAYSTATION IGRAONICA – nogometni turniri, igranje u dvoje, troje ili četvero, učenje toleranciji i timskom duhu, kao i disciplini.
IGRAONICA DRUŠTVENIH IGARA – Pogodi tko, Igra života, Pictionary, Scrabble… Društvene igre koje promičemo su igre koje u sebi uvijek sadrže misaoni i edukativni karakter, te snažno potiču razvoj strateških, taktičkih, intelektualnih i kreativnih rješenja. I za kraj smo ostavili malo ping – ponga i pokazivanja svog stolnoteniskog umijeća.

Djeco i mladi dođite na „ Prazionicu “ u Centar za kulturu Novi Zagreb i provedite ugodno i kreativno svoje zimske praznike, uz igru, edukaciju, druženje i dobru zabavu.