Želiš pjevati i baviti se najljepšom umjetnošću na svijetu – glazbom? Onda si na pravom mjestu.

Škola pjevanja pomoći će ti u savladavanju vokalne tehnike, povezivanju tijela i glasa, interpretaciji, emocijama, višeglasnom pjevanju… Škola pjevanja se prilagođava svakom polazniku. Ako se pjevanjem želiš baviti kao hobijem ili se u budućnosti vidiš na „daskama koje život znače“, prilagodit ćemo se tvojim željama. Istražujemo svoj instrument – glas, ali i cijelo tijelo i kako ga koristiti za stvaranje glazbe. Pored tehničkih osnova potrebnih za pravilnu upotrebu glasa kao instrumenta i njegovo daljnje razvijanje, naglasak je na razvijanju individualnog stila.

Radit ćemo na razvoju glasovne osobnosti, glasovnih mogućnosti, melodiji i ritmu, prolaziti kroz različite uloge i situacije koje pjevači mogu prolaziti, od vježbanja, sviranja s glazbenim sastavima, live nastupima, snimanjima u studiju…Kroz školu pjevanja se oslobađamo i treme tj. straha od pjevanje pred drugima te radimo na samopouzdanju.

U sklopu sezone su i dva nastupa – produkcije pred publikom, jedan je božićni, a drugi obilježava kraj školske godine u lipnju. Izvodimo pjesme koje uvježbavamo tijekom godine na našim satovima.

Voditeljica tečaja: Sanja Volić Radić, glazbeni pedagog i profesionalna solo pjevačica